(Español) ¡¡Feliz Año 2020!!

Des de MesFortsJunts volem desijar-vos un feliç 2020 replet de felicitat, salut, amor, ilusió i properitat. Desigem, ademés, en força, ganes i ilusió, que la nostra Comunitat ocupe el lloc que es mereix, y treballarem per a conseguir-ho.

¡Feliç any 2020!

¡Feliç Ninou!

#mesfortsjunts

#fes-hopossible

(Español) Incumplimiento continuado de varias normativas ambientales a nivel español y europeo

El títul d’esta noticia ya indica la raó per la que la nostra albufera està morint-se, poco a poc, i en l’ajuda del humans.

Fauna, flora, mig ambient en general, es veu afectat per les nostres accions diàries, i ot açcò, en el pas dels anys, nos porta a una albufera trsita, apagada, en una pèsima calitat de l’aigua, lo que comporta menys aus,  menys anguiles, menys peixcadors, menys treball, menor sustente.

¿qué li estem fent a la nostra terra? ¿quí són els responsables? Si es tracta d’un incompliment, tant espanyol com a europeu, els primers que han de vigilar-ho són  els nostres governants, nostra Generalitat, pero ¿qué fan?

Llàstima que els nostres fills no vagen a poder gojar com nosatres, els nostres pares i yayos, d’esta magnífica porció de terra anomenada ALBUFERA.

#amisimeimporta

Resultado de imagen de albufera

https://www.lasexta.com/noticias/medio-ambiente/la-albufera-se-queda-sin-agua-y-si-no-se-toman-medidas-desaparecera_201912015de3cc8b0cf2ebd69d5bf3db.html

https://www.levante-emv.com/opinion/2019/07/03/albufera-muere-cronica-muerte-anunciada/1896773.html

https://www.lasprovincias.es/comunitat/opinion/albufera-muere-20191125000454-ntvo.html

 

(Español) MesFortsJunts colabora en la Recogida de Juguetes

MesFortsJunts colabora en la Recollida de Joguets que realisa CV Radio.

Porta-nos a la següent direcció aquells joguets dels teus fills, que estiguen bé i ya no necessiten, per a que atres chiquets puguen seguir fruint d’ells.

Ajuda-ns a ajudar.

 

Gràcies per colaborar en nosatros.

#mesfortsjunts

Traumaimplant

Cl Reina Violante, 2 bajo

46015 Valencia

¡IMPRESSIONANT ACOLLIMENT de l’event MESFORTSJUNTS!

Impressionant acolliment de la Comunitat Valenciana, a l’event de Mesfortsjunts, “A mi, SÍ m’importa”, més de 300 persones representant a partits polítics, colectius, plataformes i associacions de tota índole, donen el seu respal a la llínea desinteressada de la nostra Plataforma, en la defensa i la protecció dels interessos de la nostra Comunitat. L’idea de Mesfortsjunts, cala poc a poc, en un societat necessitada de carinyo, autoestima i ilusió. Moltes gràcies, seguirem treballant perque #amísímeimporta.

Continuar llegint…