(Español) ¡¡Feliz Año 2020!!

Des de MesFortsJunts volem desijar-vos un feliç 2020 replet de felicitat, salut, amor, ilusió i properitat. Desigem, ademés, en força, ganes i ilusió, que la nostra Comunitat ocupe el lloc que es mereix, y treballarem per a conseguir-ho.

¡Feliç any 2020!

¡Feliç Ninou!

#mesfortsjunts

#fes-hopossible

(Español) Incumplimiento continuado de varias normativas ambientales a nivel español y europeo

El títul d’esta noticia ya indica la raó per la que la nostra albufera està morint-se, poco a poc, i en l’ajuda del humans.

Fauna, flora, mig ambient en general, es veu afectat per les nostres accions diàries, i ot açcò, en el pas dels anys, nos porta a una albufera trsita, apagada, en una pèsima calitat de l’aigua, lo que comporta menys aus,  menys anguiles, menys peixcadors, menys treball, menor sustente.

¿qué li estem fent a la nostra terra? ¿quí són els responsables? Si es tracta d’un incompliment, tant espanyol com a europeu, els primers que han de vigilar-ho són  els nostres governants, nostra Generalitat, pero ¿qué fan?

Llàstima que els nostres fills no vagen a poder gojar com nosatres, els nostres pares i yayos, d’esta magnífica porció de terra anomenada ALBUFERA.

#amisimeimporta

Resultado de imagen de albufera

https://www.lasexta.com/noticias/medio-ambiente/la-albufera-se-queda-sin-agua-y-si-no-se-toman-medidas-desaparecera_201912015de3cc8b0cf2ebd69d5bf3db.html

https://www.levante-emv.com/opinion/2019/07/03/albufera-muere-cronica-muerte-anunciada/1896773.html

https://www.lasprovincias.es/comunitat/opinion/albufera-muere-20191125000454-ntvo.html

 

(Español) MesFortsJunts colabora en la Recogida de Juguetes

MesFortsJunts colabora en la Recollida de Joguets que realisa CV Radio.

Porta-nos a la següent direcció aquells joguets dels teus fills, que estiguen bé i ya no necessiten, per a que atres chiquets puguen seguir fruint d’ells.

Ajuda-ns a ajudar.

 

Gràcies per colaborar en nosatros.

#mesfortsjunts

Traumaimplant

Cl Reina Violante, 2 bajo

46015 Valencia

¡IMPRESSIONANT ACOLLIMENT de l’event MESFORTSJUNTS!

Impressionant acolliment de la Comunitat Valenciana, a l’event de Mesfortsjunts, “A mi, SÍ m’importa”, més de 300 persones representant a partits polítics, colectius, plataformes i associacions de tota índole, donen el seu respal a la llínea desinteressada de la nostra Plataforma, en la defensa i la protecció dels interessos de la nostra Comunitat. L’idea de Mesfortsjunts, cala poc a poc, en un societat necessitada de carinyo, autoestima i ilusió. Moltes gràcies, seguirem treballant perque #amísímeimporta.

Continuar llegint…

¡UN HALO D’ESPERANZA!

Està podria ser la sensació en la que hem eixit este matí del coloqui en CV ràdio… Ciutadans de la Comunitat Valenciana, la nostra plataforma mesfortjunts, professors afectats, sindicats com STEP, UGT, i advocats implicats, ya tenim alguna cosa en comú, “un trosset d’esperança” que semblava perduda despuix dels colps rebuts pels professors a colació del tan controvertit requisit llingüístic.

 

Continuar llegint…