DEBAT SOBRE FINANÇACIÓ AUTONÒMICA

MSTB EN LO QUE LI IMPORTA ALS CIUTADANS

DEBAT FINANÇACIÓ AUTONÒMICA EN CV RÀDIO “LA MAÑANA CON MARINA” EN LA 94,5 DE LA FM.

 

 

 

 

 

MSTB; CIUDADANOS; COMPROM͍S; PSPV-PSOE; PP Y PODEMOS, DONEN LA CARA I NOS EXPLIQUEN LES SEUES POSICIONS SOBRE LA FINANÇACIÓ AUTONÒMICA

El passat dimarts 19 de Setembre, va tindre lloc un intens debat sobre finançació protagonisat per importants figures dels partits polí­tics que nos representen en les Corts Valencianes. Varen assistir a la Tertúlia-Debat: D. Luis Santamaría (Diputat en Corts del PP); D. José Muñoz (Portaveu Facenda en Corts i  Secretari Organisació del PSPV-PSOE); Dª. Clara Ferrando (Secretària Autonómica de Facenda de COMPROM͍S); D. Tony Woodward (Diputat en Corts de CIUDADANOS); D. David Torres (Diputat en Corts de PODEMOS); i D. Francisco Brotons (Junta Gestora MSTB), que no varen dubtar en defendre, vehementment en moltes ocasions, la seua posició a favor i en contra d’accions presents, passades i futures en els presuposts derivats de la finançació de la Comunitat Valenciana.

Este debat organisat per MSTB i dirigit per Marina García locutora i conductora del programa, va tindre moments de gran intensitat, on els diputats i autoritats dels diferents partits varen mostrar en senyes i informació les seues intencions referents a la finançació autonòmica.

La conclusió que pot extraure MSTB del primer dels debats de finançació autonòmica, és que encara falta molt camí­ per a aplegar a un verdader consens. Tots els assistents varen estar d’acort en la falta de finançació que sofrix la Comunitat Valenciana des de fa décades, aixina com la necessitat d’un canvi de model de finançació, pero quan es parla de l’aplicació de presuposts, imports rebuts i conceptes cada partit va fer defensa férrea de la seua posició, sense que estes semblaren pogueren aplegar a un consens.

La notícia positiva és que “TOTS ELS PARTITS” varen estar d’acort en la necessitat de millorar la finançació de la Comunitat Valenciana i de reforma del sistema de finançació de l’Estat, a lo manco en MSTB esperem que este punt de trobada facilite que al final tots els Valencians (Alacantins, Castellonencs i Valencians), tingam la finançació justa que nos permeta créixer i evolucionar acort al nostre esforç i necessitats.

https://drive.google.com/a/panoramics360.com/file/d/0B5TGnxRDFJZ4YnZUQTlZOVNIOFE/view?usp=drive_web

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply