¡GRAN ÈXIT D’AFLUÈNCIA I ACTIVITATS EN FIRA PRIMAVERA! EN MESFORTJUNTS SEGUIM AVANÇANT

  Un any més MESFORTJUNTS, ha colaborat en Fira Primavera, en eixa llabor de donar visibilitat a eixos colectius de persones, que necessiten una especial dedicació i protecció.

 

 

El dissabte va estar en Fira Primavera l’emissora CV Ràdio, que en una emissió especial de “La Mañana con Marina” varen donar cobertura a la presència de la plataforma MESFORTSJUNTS en la mencionada Fira. Marina Garcia, Toni Gómez i Rafa Hormigos, varen portar la presència del cantautor Iván Cervera, i el director del curtmetrage “DISTINTOS”, el valencià Josevi García Herrero, els quals nos varen posar al dia de la seua trayectòria dins del panorama artístic de la nostra ciutat.

La Plataforma MESFORTSJUNTS va tindre en esta ocasió l’inestimable colaboració de la fundació ESPURNA, que ademés de participar activament en Fira Primavera, en una tradició com “El Tio de la Porra” típica en la ciutat de Gandia, va colaborar en la realisació conjunta, en voluntaris i membres d’atres colectius, d’una fantàstica Globotá, que pese al gran vent que nos va acompanyar tota la jornada, vàrem ser capaços de conseguir fer esclatar 4000 globos de colors, que tant menuts com a majors varen explotar en el matí del Dumenge.

Després de descarregar l’adrenalina explotant globos, passarem al gran taller de cuina que havia preparat Valéncia Club Cuina, on Pablo i el seu equip, varen ensenyar a cuinar Makis i Sashimis dolços i salats; més de 100 persones participaren en este improvisat taller professional de cuina.

Lo dit, el súper equip de MESFORTJUNTS fruirem al màxim compartint esta gran fi de semana en tots els que varen decidir acostar-se a la nostra zona, i en totes les activitats preparades per a la Fira Primavera.

Volem agrair l’implicació i l’esforç de les associacions i organisació de la Fira, en especial a la seua Presidenta Dña. Felicitat Serrato, esperant que el pròxim any tornen a contar en nosatres per a seguir creant ilusió i participació en tots els colectius que ho necessiten en Valéncia.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.