L’EDUCACIÓ A DEBAT III

Tercer debat sobre EDUCACIÓ

MSTB reunix en esta ocasió als partits polítics que sense tindre representació parlamentària en Les Corts Valencianes, sí tenen una representació a través dels vots dels ciutadans en les dos últimes eleccions.

Representants de PACMA (Partit Animalista), SOM VALENCIANS, CCCD (Ciutadans Centre Democràtic), i VOX, han participat contant-nos la seua visió sobre tema tan important i fonamental per a una societat com L’Educació, i donant-nos a conéixer les seues propostes educatives.

El principal objectiu que es va marcar MSTB en posar en marcha esta idea, sobre la que continuem treballant, va ser la d’aplicar les raons del nostre PROYECTE SOCIAL VALENCIÀ: ¡TENDIR PONTS! que nos permeten posar en valor les qüestions que nos unixen; ¡POSAR VEU Al CIUTADÀ! fent aplegar on corresponga les assunts que vos preocupen, i tractar d’aportar solucions que acosten posicions; ¡SER NEXE D’UNIÓ ENTRE CIUTADANS I ADMINISTRACIÓ! eixercint ademés d’enllaç entre els diferents colectius… Pensem que anem camí de conseguir-ho. Pero no seria possible sense la vostra ajuda, la vostra participació i el respal que nos mostreu. #mesfortsjunts  (escoltar àudio)

Bookmark the permalink.

Leave a Reply