LA FEDERACIÓ D’HOSTALERIA EN MSTB A CV RÀDIO

MSTB agraïx la presència de D. David Izquierdo Gerent de FEHV, en qui el passat 6 de juny vàrem tindre l’oportunitat de compartir en CV Ràdio, un espai per a posar-nos al dia sobre l’actualitat del sector.

En l’entrevista es varen tractar diferents temes, com els problemes que entravessa el sector de l’Hostaleria de la Comunitat Valenciana, la pèrdua de rendabilitat dels empresaris, l’intrusisme i la seua falta de professionalitat. Quedant patent la preocupació del sector en el tracte rebut per l’administració en les recents mesures adoptades pel consistori, destacant l’enfadament en el regidor de Movilitat Sr. Giussepe Grezzi, en temes com la peatonalisació de Ciutat Vella o la prohibició d’aparcar en el carril bus, medides quines conseqüències ya s’han constatat en efectes tan devastadors com una baixada demostrada del 35% dels ingressos del Colectiu Hostaler sobretot en les fins de semana.

Ademés, el Sr. Izquierdo va resaltar l’alta calitat del servici hostaler en la nostra Comunitat, la seua importància dins de la nostra economia i els més de 130.000 llocs de treball directes que depenen del sector.

Entre les seues demandes més rellevants, les més significatives varen ser: una major sensibilitat per part de l’Administració, permetent un descens de la càrrega impositiva sobre els empresaris del sector; facilitar els tràmits burocràtics per a la posada en marcha i funcionament dels negocis hostalers; i un major consens en la presa de decisions del consistori.

Per últim el Sr. Izquierdo va invitar a tots els valencians a celebrar el 40 aniversari de la FEHV i seguir recolzant a uns dels sectors més importants de la nostra economi

Bookmark the permalink.

Leave a Reply