LI POSEM VEU A UNA ASSOCIACIÓ EN MÉS DE CENT ANYS D’HISTÒRIA… PORTEM A CV RÀDIO A CASA CARITAT PER A QUE NOS CONTE LA SEUA SITUACIÓ, I LA LLABOR QUE DESENROLLA

 Una semana més Paco Brotons President de MESFORJUNTS s’ha assentat front als micròfons de CV RÀDIO en el programa de “La Mañana con Marina” en el representant d’una de les entitats centenàries Valencianes més importants i que dediquen el seu temps, mijos i esforços, a ajudar als més necessitats, D. Luis Miralles President de l’Organisació “Casa Caritat”.

 

De lo més destacat de l’entrevista, la gran llabor social de l’Organisació i la calitat personal i humana del seu President, també subrallar que el problema dels més necessitats no sembla que vaja a menys, més be al contrari, la tendència “in crescendo” dels últims mesos obliga a l’Organisació a multiplicar les ajudes i els servicis en els seus centres, resultant encara insuficients si tenim en conte l’aument de les llistes d’espera que es produïxen cada dia a les portes dels mateixos.

“Casa Caritat” s’ha convertit en paraules del seu President en “Molt més menjar” oferint en l’actualitat una atenció contínua els 365 dies de l’any 24 hores al dia, creant ademés una ret de colaboració en atres organismes per a prestar atenció, ajuda i auxili a les persones necessitades.

Des de MESFORTJUNS agraïm de nou l’oportunitat que CV Ràdio nos oferix per a acostar els problemes dels Valencians als mijos i donar-los la visibilitat que es mereixen.

Agraïm a D. Luis Miralles la seua presència i la seua llabor al front d’esta necessària Organisació Benèfica, Casa Caritat; i li oferim la nostra colaboració per a qualsevol cosa que pugam contribuir.

 

MESFORTSJUNTS

Bookmark the permalink.

Comments are closed.