¿Ho anem a permetre?

El problema ya no és lo que facen, el gran problema és que algú pel fet de guanyar unes eleccions, puga remoure els fonaments d’un poble, sense que ni hi haja debat, ni s’entere la ciutadania que els paga.

Temes com canviar el nom de la Ciutat, temes com el decret sobre el plurilingüisme, sobre el model sanitari i educacional, són temes prou importants, com per a que es debaten en públic, en llums i taquígrafs.

¿En que pensa l’oposició, PP i Ciutadans, que no demanen explicacions? Ells que sí tenen els mijos per a que se’ls escolte.

Tenim un gran problema en la nostra classe política i tenim que solucionar-ho el poble, perque ells no ho van fer, estan ben aixina.

Sincerament pense que els té igual, els nostres sentiments, les nostres costums i el nostre modo de vida, solament els preocupa, a uns adoctrinar per a convertir-nos a una atra cosa, i a uns atres tindre un bon sòu…. O ho fem nosatres, o no ho farà ningú…. ¿Ho anem a permetre?

Tenim una reunió este Dilluns per a parlar d’estes coses, és oberta, vine i participa, perque ho anem a intentar, anem a intentar en la nostra humiltat, parar certes coses, perque ho creem i ho sentim aixina… ¿Et véns o qué?

 

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply