“ELS ADOPTEM” Els jóvens acompanyen a Mesfortjunts i reivindiquen la seua presència en la societat.

Amena, sorprenent per les formes, i molt  instructiva, és com es pot calificar la charrada-coloqui que ha tingut lloc este matí en la ràdio i en la que nos han deixat en ganes de saber més, i de conéixer-los millor.

 

 

Este seria el resum de l’intervenció dels dos invitats: Sergio i Miguel, en el programa de CV ràdio “La Mañana con Marina” en l’espai de MESFORTJUNTS, junt a Paco Brotons i Rosana Duart (President i RREE de Mesfortjunts respectivament).

Sergio Alonso Vila és als seus 18 anys, president de la Federació Valenciana d’Estudiants FAAVEM, President de l’Associació d’Estudiants de Alberic, Conseller Escolar autonòmic i Secretari General de la Coordinadora Valenciana d’Estudiants COVAES; i Miguel Vargas Rodríguez en 27 anys, és Secretari General de l’Associació Valenciana d’Estudiants ASVAES, membre de la Junta Directiva de COVAES i membre de la Comissió Permanent del Consell Valencià de la Joventut i del Consell de la Joventut d’Espanya ademés de Conseller Escolar Autonòmic.

En tan interminables càrrecs, ningú diria que estos jovens estudiants tingueren tan clars els objectius i les metes a alcançar en els pròxims anys. Amena, sorprenent per les formes i molt  instructiva, és lo mínim que es pot dir de la charra-coloqui, i en la que nos hem quedat en ganes de saber més, i conéixer-los millor.

Nos han demostrat que els jóvens SÍ s’interessen pels problemes actuals, i SÍ volen estar presents i que es conte en ells per a prendre les decisions que d’una o una atra forma van a influir definitivament en el seu futur, en la seua vida.

Invitem a tots a escoltar l’àudio de l’entrevista, perque estem segurs que vos sabrà a poc. I esperem que s’unixquen al nostre proyecte perque valen “OR”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.