MESFORTJUNTS: S’HA DE CONSCIENCIAR A LA POBLACIÓ DE LO IMPORTANT QUE ÉS CUIDAR DEL NOSTRE ENTORN

Un pas més per a millorar el mig ambient MESFORTJUNST COLABORA EN LA PLATAFORMA BIOAGRADABLES, L’ASSOCIACIÓ FENT CAMÍ I L’AJUNTAMENT DE ALBORAYA

 

 

Convençuts en MESFORTJUNTS de l’importància de tot lo referent al mig ambient,  invitem al president de la Plataforma de BioAgradables D. Emilio Beladiez per a que participara en l’espai de la nostra plataforma MESFORTJUNTS en  el programa de CV Ràdio “La Mañana con Marina” al que va acodir el passat 28 de maig i que va obtindre ademés un gran èxit d’audiència i participació dels oyents.

Va ser en esta intervenció, on Emilio Beladiez va instar a Paco Brotons (President de MESFORTJUNTS) a colaborar d’una forma més activa.

Com no podia ser d’una atra manera, esta colaboració es va materialisar el passat 5 de juny, dia en el que se celebra en tot lo món “El dia del Mig Ambient” i on MESFORTJUNTS junt en la Plataforma BioAgradables, l’Associació Fent Camí i l’Ajuntament de Alboraya es varen posar mans a l’obra netejant la plaja de la Patacona de Alboraya per a conscienciar als habitants i visitants de la plaja de l’importància de mantindre i sostindre el nostre mig ambient reduint la generació de residus, i de mantenint netes nostres plages i oceans.

Un dia emocionant i ple d’anècdotes pero sobretot on la concienciació sobre la necessitat de cuidar el nostre entorn va estar present en cada moment.

Agraïm l’oportunitat que nos han brindat i esperem tornar a colaborar en breu en atres activitats que estan propostes i que són altament interessants.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.