REUNIÓ EN EL PORTAVEU DE SANITAT EN CORTS DEL PSPV-PSOE…

Paco Brotons, Rosana Duart i Fernando García, en representació de la Plataforma MSTB, s’han reunit en la vesprada de hui en el diputat D. Ignacio Subias (Portaveu de sanitat del PSPV-PSOE en les Corts), en la seua incessant lluita per a conseguir que l’Hospital Dr. Moliner de Serra, recupere de nou un servici tan necessari com el de l’autobús que acoste a malalts i familiars al  mencionat Hospital des de Valencia.

En esta reunió MSTB ha cobert dos dels seus objectius, donar visibilitat als problemes  que li apleguen de la ciutadania i servir de pont entre esta i els polítics de la nostra Comunitat.

Ademés de la problemàtica de l’Autobús del Dr. Moliner, en la reunió s’han tractat temes de gran rellevància per als valencians com els problemes de les unitats pediàtriques de l’Hospital Arnau o l’Hospital de Llíria. La situació i problemàtica dels malalts crònics, la seua situació… la falta de llits, el tancament de la planta de crònics de la Fe Campanar per a setembre, aixina com la situació actual del material, l’us i destí del material que encara es troba en l’antic hospital de la Fe.                                              

Impossible no tractar els innumerables problemes originats per les retallades en l’atenció Primària. Aixina com la gran oblidada, la Salut Mental i un tema que preocupa a molts valencians, la problemàtica del concert en l’IVO.

El Sr. Pujaves ha pres nota de cada una dels temes tractats i s’ha compromés a donar alguna resposta sobre l’autobús del Dr. Moliner en un màxim de dos semanes i a mantindre’ns informats del restant de qüestions. MSTB no cedirà en el seu encabotament fins a conseguir que milloren les destrosses que les retallades han causat en la Sanitat Valenciana. Anem pas a pas. #mesfortsjunts

Bookmark the permalink.

Leave a Reply