¡UN HALO D’ESPERANZA!

Està podria ser la sensació en la que hem eixit este matí del coloqui en CV ràdio… Ciutadans de la Comunitat Valenciana, la nostra plataforma mesfortjunts, professors afectats, sindicats com STEP, UGT, i advocats implicats, ya tenim alguna cosa en comú, “un trosset d’esperança” que semblava perduda despuix dels colps rebuts pels professors a colació del tan controvertit requisit llingüístic.

 

Semblava tot perdut perque la població havia entrat a drap en l’idea fraudulenta dels polítics que havien convertit “este enorme problema humanitari i laboral”, en un problema ideològic sobre valencià si, valencià no.

Hui en la tertúlia ha quedat clar que no és un problema de la llengua valenciana, a la que des de la nostra plataforma defenem diàriament. És un problema d’àmbit judicial en lo laboral i lo social.

Escoltar per part dels sindicats que han advertit als nostres polítics de la gravetat de les decisions adoptades (segons el representant de STEP, en les seues conversacions en el Gobern de Vicent Marzà, no sabien ni a quants professores i professors anava a afectar l’aplicació de la norma… qué si ben va ser redactada pel govern del PP, ha segut eixecutada pel tripartit, i ya no hi ha excuses.) Ha aplegat el moment de donar més visibilitat i ajuda a este colectiu, sobretot perque els seus drets laborals i personals han segut fulminats.

Si vols conéixer cóm ha segut la súper interessant tertúlia no dubtes en escoltar l’àudio que adjuntem. I si et quedes en dubtes pregunta. ¡No et quedes al marge!… Demà podries ser tu.

https://mesfortsjunts.es/wp-content/uploads/2018/06/18062018-cvradio.mp3

Bookmark the permalink.

Comments are closed.